محمود واعظي در حاشيه بازديد از نمايشگاه الکامپ گفت: احتمالا در دولت دوازدهم حضور خواهم داشت، اما در جايگاه ديگري خواهم بود.
وايمکس نيوز- محمود واعظي امروز در حاشيه بازديد از نمايشگاه الکامپ در پاسخ به اين که او در دولت دوازدهم در وزارت ارتباطات نخواهد بود، اظهار کرد: احتمالا در دولت دوازدهم حضور خواهم داشت، اما در جايگاه ديگري خواهم بود.
وي در خصوص اخباري مبني بر انتقال سرورهاي تلگرام به ايران اظهار کرد: رئيس سازمان فناوري اطلاعات گفتهاند که ما براي انتقال سرورهاي تلگرام به ايران در حال مذاکره هستيم. اما تاکنون هيچ اقدام علمي انجام نشده است.
وي خاطرنشان کرد: سال گذشته در شوراي عالي فضاي مجازي به ما تکليف شد که با تلگرام براي انتقال سرورهايش به ايران مذاکره کنيم. مذاکراتي انجام شده و برروي کليات توافق شده است. اما درباره نحوه بهرهبرداري و چارچوب موجود، اين مذاکرات ادامه دارد و به محض اينکه به نتيجه برسيم، آن را اعلام خواهيم کرد.
واعظي در پاسخ به اخباري مبني بر ضربالاجل شوراي عالي فضاي مجازي به وزارتخانه براي مذاکره با اينستاگرام، گفت: ضربالاجلي داده نشده، بلکه در يک جلسه تفاهم کرديم اکنون که شوراي عالي فضاي مجازي اجازه داده، ما به شبکههاي اجتماعي در داخل کشور که تعداد زيادي کاربر دارند، اجازه فعاليت دهيم. با آنها مذاکره کرده تا ملاحظات و مقررات موجود از جمله مسائل اخلاقي را رعايت کنند. در غير اين صورت تصميم ديگري در مورد آنها گرفته خواهد شد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به اقدامات انجام شده در راستاي دولت الکترونيکي، اظهار کرد: در سالهاي گذشته زحمات زيادي کشيده شده از نظر زيرساخت و برنامههاي مختلف و پلت فرمهاي مختلف که در اختيار مردم قرار گرفته است. براي اين که مردم راحت تر بتوانند از خدمات موجود استفاده کنند.
وي ادامه داد: در حال حاضر در تهران و بسياري از کلانشهرها مردم به دليل بزرگ شدن شهرها و ترافيک، گرفتاريهاي زيادي دارند. ما به دنبال اين هستيم مراجعه حضوري مردم را کاهش دهيم به طوري که آنها براي انجام يک فعاليت مشخص، تنها به يک دستگاه مراجعه کنند و آن هم به صورت مراجعه از طريق سيستم.
واعظي با بيان اين که دستگاههايي که بايد به دولت الکترونيک اضافه شوند، افزود: دستگاههايي که مراجعه حضوري به آنها زياد است، در فاز اول شناسايي شدهاند و ما در فاز اول دولت الکترونيک آنها را بههم متصل ميکنيم. در فاز دوم نيز بستري براي ساير دستگاهها فراهم ميشود.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، خاطر نشان کرد: همزمان با فعاليت در دولت الکترونيکي، پلت فرمي توسط دانشگاه شريف به نام همراه آماده شده تا همه بتوانند روي موبايل خود از آن استفاده کنند.
کاهش رانت با دولت الکترونيک
وي با تاکيد بر تسهيل زندگي افراد و همچنين کاهش رانت با استفاده از دولت الکترونيکي، اظهار کرد: دولت الکترونيکي از رانت، تبعيض، جعل و اقداماتي که امروزه با استفاده از کاغذ انجام ميشود جلوگيري ميکند. همچنين با توجه به اين که بسياري از اقدامات اداري بدون مراجعه حضوري انجام ميشود، جلوي فساد نيز گرفته خواهد شد.
واعظي با بيان اين که ما در دولت اعتقاد داريم خود مردم ميدانند راه درست چيست و براساس آن انتخاب ميکنند، ادامه داد: وظيفه دولت اين است که آگاه سازي انجام داده و اطلاعات درست در اختيار مردم قرار دهند. بدين ترتيب مردم خودشان راه درست را انتخاب ميکنند. امروزه پلت فرمهاي متعددي براي کارهاي متفاوت وجود دارد و فيلتر کردن آنها راه چاره نيست.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در ادامه خاطر نشان کرد: البته سياست دولت اين است با آن دسته از سايتهايي که محتواي غيراخلاقي دارند بايد از نظر امنيتي و يا دچار مشکل هستند برخورد شوند. همچنين خواست مردم است که جلوي سايتهايي که ضد دين و يا ضد اخلاق هستند گرفته شود، اما نميتوان سليقه شخصي را در بستن سايتها اعمال کرد.
منبع: ايسنا